Još jedna nagrada u rukama - KERAMIKA KANJIŽA DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE „PRIZNANJE“

Keramika Kanjiža, vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, dobitnik je prestižne nagrade „PRiZnanje“ koju dodelju Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ). Kampanja „Ko ima najbolje pločice“ osvojila je nagradu u kategoriji „Korporativna komunikacija u malim i srednjim preduzećima“.

Kompanija Keramika Kanjiža jedina je kompanija koja je ušla u finale ovog prestižnog takmičenja, i jedina kompanija koja je ujedno i dobila nagradu. Kampanja „Ko ima najbolje pločice?“ kreirana je sa idejom da promoviše brend koji postoji više od tri i po decenije, ali i tri postulata kompanije – tradiciju, kvalitet i dizajn, prikaže na jedan drugačiji, zanimljiv i inovativan način.

Ovo je druga nagrada koju je Keramika Kanjiža dobila od strane strukovnih udruženja, za kampanju „Ko ima najbolje pločice“. Posebno smo ponosni što smo oba puta bili jedina kompanija koja se našla u društvu najvećih i najboljih agencija na tržištu Srbije. Cilj je bio pokazati da je Keramika Kanjiža lider u apsolutno svim segmentima poslovanja, ali i da najbolje kampanje nisu nužno najskuplje. Kampanja „Ko ima najbolje pločice“ konkurenciji je pokazala vrednost komunikacije, i koliko je ona neophodna za građenje i razvijanje uspešnog brenda.“ izjavila je  Jovana Nikčević, pr menažder kompanije Keramika Kanjiža i vođa nagrađenog projekta.

Za potrebe kampanje korišćeni su nesvakidašnji komunikacioni kanali i alati u cilju postizanja što boljih rezultata, među kojima su facebook live, influence marketing, media relations, event management i flash mob. Kampanja je dala očekivano dobre rezultate kao što je reach od skoro pola miliona korisnika facebooka i preko 800.000 putem objava u tematskim i lifestyle magazinima.

Copyright © Keramika Kanjiža 2015.