Keramika Kanjiža na inovativan način predstavila novitete za sezonu 2017/2018 - Virtuelnom turom kroz fabriku domaći lider još jednom potvrdio vodeće mesto u industriji keramičkih pločica

Beograd, 19. i 20. april – Vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, Keramika Kanjiža i ovog aprila predstavila je nove serije i trendove u industriji keramičkih pločica. U prisustvu brojnih gostiju iz Srbije, regiona ali i Evrope, medija, velikih investitora i poznatih arhitekata, na inovativan način, virtuelnom turom kroz fabriku, kompanija je još jednom pokazala zašto je već nekoliko godina u nazad proizvođač broj jedan u Srbiji i regionu.

Tokom izložbe koja je organizovana dva dana, svi posetioci su imali prilike da se upoznaju sa novitetima i trendovima u građevinskoj industriji. Posebnu pažnju posetilaca privukli su crno-beli dekori serije Bianca, igre geometrijskih oblika u sjajnoj Maiolici, ali i neverovatno realna imitacija džinsa predstavljena u seriji Denim. Takođe, kompanija je dopunila svoju najprodavaniju seriju Habitat novom bojom i dekorima - Habitat Rosa!

Osim novih serija pločica, posetioci su prvi put u keramičarskoj industriji imali priliku da kroz virtuelnu turu obiđu fabriku i dožive potpuno novo iskustvo. Na ovaj način, kompanija Keramika Kanjiža je još jednom pokazala zašto je lider bez premca, i još jednom je postavila visoke standarde u svim segmentima poslovanja.

Copyright © Keramika Kanjiža 2015.