Savršeno se slažemo – Square Affair i grad Beograd! Urbana umetnost osvaja srce grada

Kao brend koji svoju filozofiju bazira na vizuelno lepom i izražavanju ličnog stila, Square Affair je ovog proleća iznenadio Beograđane novom gradskom umetničkom minijaturom na Cvetnom trgu. Kombinujući tradicionalni materijal sa modernim dizajnom i izrazom, Square Affair je izradio pločice za renoviranje velikog zida na Cvetnom trgu, dajući ovom čuvenom mestu novu dozu modernog šarma.

Nakon uspešne saradnje sa mladim umetnicima Fakulteta za umetnost i dizajn, Square Affair nastavlja da podržava urbanu umetnost novih  generacija koje na ovaj način izražavaju svoj lični stav i karakter. Projekat Cvetni trg ima zadatak da pruži posetiocima i sugrađanima nezaboravan osećaj jedinstvenosti i ulepša pogled na ovaj deo grada, spajajući tihi šarm Njegoševe ulice i gracioznost Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Cvetni trg je samo jedan od projekata koje Square Affair namerava da realizuje u saradnji sa različitim umetnicima. Dogovorena je saradnja sa čuvenim slikarom i multidisciplinarnim umetnikom Mihaelom Milunovićem, koji je dobar deo svoje karijere posvetio promociji i podizanju mlade umetničke scene u Beogradu. Nakon brojnih projekata i izložbi širom Evrope, Milunović ovog puta sarađuje sa brendom Square Affair na izradi mural koji će krasiti jedan od najprometnijih prolaza u centru Beograda.  

Pored saradnje sa afirmisanim umetnicima, kompanija će podržati sve talentovane mlade ljude u njihovom iskazivanju ličnog stava kroz kreativne umetničke izraze. Tako je za naredni period planirano da se nastavi sa ulepšavanjem Beograda kroz postavljanje murala, dekoraciju stepeništa, klupa i fasada na  značajnim i veoma posećenim mestima u našem glavnom gradu.

Copyright © Keramika Kanjiža 2015.