Godina koju je obeležila humanost - Kompanija Keramika Kanjiža donirala pločice za rekonstrukciju „F“ odeljenja Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“

Beograd, 01. decembar –Vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, Keramika Kanjiža, donirala je 300 metara kvadratnih pločica prve klase, za rekonstrukciju „F“ odeljenja Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Nakon odeljenja neruohirurgije Valjevske bolnice, ovo je još jedna od mnogobrojnih donacija kompanije zdravstvenim ustanovama širom Srbije.

 „Pločice koje ste donirali ,,F" odeljenju naše Klinike popravile su komfor i kvalitet prostora za lečenje naših pacijentkinja. Broj osoba kojih ima do 30 na medicinskom tretmanu, a koji iz Odeljenja Intenzivne nege primaju razne oblike terapije i leče se od vrlo ozbiljnih mentalnih smetnji, svakodnevno posećuju bliske osobe, koje konstatuju da su uslovi u kojima se sada leče naše pacijentkinje neuporedivo primereniji. Zahvaljujući Vašoj i drugim donacijama obezbeđena je površina od 300 m kvadratnih, po standardima koji ne ispunjavaju samo građevinske već i duboko humane i etičke uslove u kojima borave pacijentkinje i zaposleni. Kako odeljenje nije godinama rekonstruisano Vaša donacija je izraz Vaše socijalne odgovornosti, pa u ime naših pacijenata i zaposlenih u Klinici dozvolite da izrazim duboko poštovanje za ovakav gest“ izjavila je u zahvalnici  Prof. Dr Slavica Đukić Dejanović, direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Od svog osnivanja, kompanija Keramika Kanjiža ulaže značajna finansijska sredstva u donacije namenje rekonstrukciji i opremanju zdravstvenih ustanova širom Srbije. „Kao vodeći domaći proizvođač, naša dužnost je da vodimo računa o zajednici u kojoj poslujemo i da svojim skromnim doprinosom poboljšamo uslove za lečenje svih građana. Kompanija Keramika Kanjiža će nastaviti sa ovom praksom i u budućnosti. Smatramo da je dovoljno samo malo svakog od nas, kako bi učinili veliko dobro za sve, pa  bih ovim putem pozvala i ostale velike kompanije koje posluju u Srbiji da nam se priključe.“ izjavila je  Jovana Nikčević, PR menadžer kompanije Keramika Kanjiža. 

Copyright © Keramika Kanjiža 2015.