VALENSIJA, SVETSKI CENTAR KERAMIKE: Keramika Kanjiža u poseti proizvodnim pogonima najvećih proizvođača sirovina u Evropi i dugogodišnjih partnera - Fritta i Colorobia

Valensija, 17. – 20. novembar: Ovog novembra, Keramika Kanjiža imala je veliku čast da bude gost i obiđe proizvodne pogone dve najveće fabrike za proizvodnju sirovina, boja i dekora u Valensiji – Colorobiu i Frittu. Tokom posete, predstavnici Keramike Kanjiža upoznali su se sa kompletnom proizvodnjom, oštrom kontrolom kvaliteta, novim trendovima i materijalima na tržištu keramičkih pločica ali i ugovorili nastavak dugogodišnje saradnje.

Rigorozan sistem kontrole kvaliteta ova dva najveća proizvođača je možda najupečatljiviji deo obilaska. Svaki deo procesa proizvodnje podrazumeva poseban sektor kontrole, pa su greške svedene gotovo na minimum, što je jedan od glavnih razloga dugogodišnje uspešne saradnje.

Osim kvaliteta, predstavljeni su najnoviji materijali za dekoraciju, koje su potpuno promenili upotrebu keramičkih pločica sa najosnovnije, za oblaganje kuhinja i kupatila, na moderan dizajn enterijera, simbol stila i ukusa, i prostor koji je umetnički dekorisan. Tako se mogu videti najrazličitije vrste reljefa i tekstura, kombinacija jarkih boja i modernog dizajna, gotovo nerealnih imitacija građevinskih i prirodnih materijala.

Zahvaljujući dogovorima i saradnji, Keramika Kanjiža je za narednu sezonu pripremila brojne novitete kako za domaće tako i za tržišta regiona.

Copyright © Keramika Kanjiža 2015.