CERSAIE 2015 – Keramika Kanjiža je i ove godine tradicionalno bila gost na najvećem sajmu keramike u Bolonji

Bolonja, Beograd –Keramika Kanjiža je, kao i predhodnih godina, i ove tradicionalno bila gost na najvećem sajmu keramike koji se održava u Bolonji, CERSAIE 2015. Tokom trajanja sajma, predstavnici kompanije organizovali su niz sastanaka sa najvećim dobavljačima proizvodne opreme, proizvođačima sirovina i dizajnerima, a osim toga akcenat je stavljen i na upoznavanje sa novim trendovima za predstojeću sezonu.

Na osnovu uređenja štandova i ponude poznatih kompanija i trendsetera u keramičarskoj industriji, jasno je da će i predstojeće sezone na vodećoj poziciji biti imitacije kamena i drveta. Što se boja tiče, preovladavaju bež i sivi tonovi, mada siva preuzima vođstvo u gotovo svim dekorima uključujući beton, cement i kamen.

Nov trend za predstojeću sezonu su reljefne pločice u svim varijantama, što je dokaz da Keramika Kanjiža postavlja trendove – kompanija je još na beogradskom sajmu građevine održanom u aprilu predstavila prvu 3D pločicu u Srbiji, Onda.

Po povratku iz Italije, tim dizajnera Keramike Kanjiža krenuo je intenzivno sa pripremama za predstojeću sezonu, a kupce očekuju brojni noviteti.

Copyright © Keramika Kanjiža 2015.