Kvalitet koji pokreće i uzbuđuje - Square Affair Keramika Kanjiža dobitnik prestižne nagrade Superbrands 2017/2018

Lider u proizvodnji keramičkih pločica, Square Affair Keramika Kanjiža, dobitnik je prestižne nagrade za Korporativni Superbrend u Srbiji za 2017-2018. godinu. Izabrana među 79 kompanija, još jednom je na ovaj način potvrdila svoju poziciju na domaćoj sceni. U godini kada je kompanija na tržište izašla sa potpuno novim proizvodnim portfoliom i modernizovanom fabrikom, ova nagrada jesamo još jedna potvrda da kompanija nastavlja da niže uspehe i postavlja standarde u svim segmentima poslovanja.

Superbrands institucija osnovana je 1994. godine u Velikoj Britaniji, sa ciljem promovisanja discipline brendiranja koja poboljšava informisanost o brendiranju i promoviše tu oblast kroz prepoznavanje i utvrđivanje vodećih međunarodnih i lokalnih brendova. Ono što dobitnike Superbrands nagrade izdvaja od drugih su, pre svega, karakteristike brenda u pogledu odgovornosti prema potrošaču u vezi sa kvalitetom, doslednošću i pouzdanošću.

Kompanija je neprikosnoveni lider u proizvodnji keramičkih pločica, kako kod nas tako i u regionu. Svoje dugo poslovanje bazirala je na kvalitetu, tradiciji i dizajnu, pa zbog toga ne prestaje da ulaže u svoju proizvodnju, njenu modernizaciju ali i usavršavanje i edukaciju svojih zaposlenih. U 2018. godinu Keramika Kanjiža je ušla sa unapređenim i digitalizovanim pogonom, novim pločicama gres porcelan kvaliteta i velikih dimenzija, unapređenim dizajnom. Danas se može pohvaliti proizvodnjom i prodajom 2.800.000 m2 pločica, od čega je 50% godišnje prodaje plasirano u zemlje regiona i Evropske Unije.

 „Ova godina je velika prekretnica za nas na putu ka regionalnom i evropskom lideru u proizvodnji keramičkih pločica. Veoma sam ponosan što godinama postavljamo visoke kriterijume u svim segmentima poslovanja i što potrošači to prepoznaju. To znači da smo na dobrom putu, i za nas je ovo samo još jedan stepenik ka višim ciljevima koje smo postavili. Uz brojne nagrade koje smo dobili predhodnih godina, Superbrands je jedna od najznačajnijih. Nastavljamo dalje da se razvijamo i unapređujemo.“ izjavio jeJovan Milivojević, direktor prodaje i marketinga i jedan od čuvara brenda Square Affair.

Copyright © Keramika Kanjiža 2015.